fbpx

 

TRANSMISIE ALFA TCT CU DUBLU…

Reactiile fulgeratoare sunt cheia performantei. De aceea, transmisia Alfa TCT cu dublu ambreiaj foloseste o functie inovativa Launch Control, pentru a optimiza raspunsul masinii si a exploata potentialul de accelerare al masinii.

4c-spider-accessories-1-

.

Alfa Romeo 4C ofera o varietate de optiuni de personalizare, atat de natura estetica, cat si pentru a pune in evidenta caracterul sportiv al masinii, in functie de cerintele fiecarui client. Sase culori de exterior sunt disponibile pentru Alfa Romeo 4C – trei culori pastel (Black, White si Alfa Red), o culoare metalizata (Basalto Grey) si doua nuante tristrat (Madreperla White si Competizione Red).
Jantele sunt oferite in diverse modele si marimi, dar pot fi colorate in nuante metalizate pentru un look mai sportiv. Exista si patru variante de culoare pentru etrierele noii Alfa Romeo 4C: gri (standard), rosu, galben si negru.
In ceea ce priveste interiorul, scaunele Sabelt cu ranforsare din fibra de carbon, apogeul scaunelor sport disponibile pe piata, ofera patru variante de tapiterie: pe langa varianta neagra cu material textil si cusaturi rosii, puteti opta pentru piele de culoare neagra sau rosie, sau o combinatie de piele si microfibra cu cusaturi rosii. Mai mult, culoarea dominanta de interior – negru in standard – poate fi modificata cu o varianta bi-tonala in rosu, pentru un aspect sportiv si exclusivist.
Carcasele farurilor din fibra de carbon si scoica care adaposteste instrumentele de bord din acelasi material ofera atat caracter functional, cat si un plus de stil, vizibil de la exterior.
Evacuarile finale duble Racing, pachetul Racing Set-Up si anvelopele AR Racing se numara printre dotarile optionale care ofera si mai multa sportivitate noi Alfa Romeo 4C. Mai mult, clientii pot alege dintre accesorii optionale exclusive, precum prelata rosie personalizata si genti de voiaj Alfa Romeo 4C.