fbpx

DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Alfa Romeo ofera un amestec de emotii, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologie de varf, performante inspirate din motorsport si design seducator. Nascut in Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins intotdeauna catre echilibrul dintre aceste trei elemente catre o forma la moda si suficienta substanta, fara ca aceasta sa devina o functionalitate banala. Noua Alfa Romeo Giulia provoaca simturile si pastreaza chintesenta stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

 

DESIGN-FULL-WIDTH

DISTRIBUTIE PERFECTA A GREUTATII

Cruciala pentru placerea in timpul condusului, distributia masei pentru noua Giulia Quadrifoglio este setata intr-un raport perfect de 50:50, oferind celui de la volan echilibrul perfect intre putere si control.
Aceasta caracteristica impresionanta a fost obtinuta cu ajutorul unei gestionari inteligente a masei, dar si prin materiale speciale, inclusiv fibra de carbon, de trei ori mai rezistenta si de sase ori mai usoara decat otelul.
Fibra de carbon a fost folosita si in constructia masinii, pentru cardan, capota, plafon si structura de rezistenta a scaunelor fata. Aluminiul a fost de asemenea folosit intensiv pentru diferite componente mecanice cheie, cum ar fi motorul si sistemul de suspensie.
Franele carbon-ceramice ofera o forta de franare exceptionala noii Giulia Quadrifoglio in orice conditii si in acelasi timp ajuta la reducerea masei totale a masinii.