fbpx

 

ALFA D.N.A.

ALFA D.N.A. este selectorul exclusiv Alfa Romeo care schimbă modul de condus prin modificarea parametrilor motorului, frânelor, direcției, cutiei de viteze, suspensiei și a pedalei de accelerație, adaptând perfect performanța mașinii la stilul de condus al șoferului, dar și la condițiile de drum.

640x305_Giulietta_DNA_D

 

SUSPENSI

Alfa Romeo Giulietta este unică prin natura sa sportivă și prin confortul pe care îl generează când te afli la volan. Beneficiază pe puntea față de suspensii McPherson, în timp ce pe puntea spate regăsim suspensii Multilink, contribuind astfel la o experiență autentică de condus sportiv. Pasagerii vor călători de asmenea, într-o atmosferă relaxată și se vor bucura de un confort deplin. În completare, direcția cu dublu pinion garantează o acuratețe impecabilă și senzația unui răspuns instant, atunci când șofezi.

 

1200x518_Giulietta_Sospensioni

 

INFOTAINMENT

CONECTAT ÎM PERMANENȚĂ. SIGURANȚĂ TOTALĂ ȘI CONFORT DEPLIN.

Este mai mult decât extensia smartphone-ului tău. De fapt, infotainment-ul Alfa Romeo Giulietta  își permite să accesezi toate informațiile de care ai nevoie pentru călătoria ta, rapid, în siguranță și foarte ușor.

 

990x500_Giulietta_Infotainment_A

 

AGILITATE ȘI COMFORT ÎN FIECARE SITUAȚIE

Dinamica extraordinară la bordul mașinii este trăsătura distinctivă Alfa Romeo. Grație selectorului D.N.A. și a suspensiilor special concepute pentru ea, Giulietta garantează o manevrare optimă în orice treaptă de viteză.

 

1200x518_Giulietta_B9