fbpx

ELEGANŢA TE ȊNSOŢEȘTE ORIUNDE

 

INOVAȚIA NE-A ADUS AICI

Un design exterior elegant și plin de încredere ce emană forță din orice unghi. Pentru 2017, Grand Cherokee propune un nou look, cu elemente premium ce includ o nouă grilă frontală, jante cu design nou și faruri de ceață cu LED.  În 2017, Jeep® îi urează de asemenea bun venit noului Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.

UN NOU NIVEL DE RAFINAMENT

Imaginează-ți că trebuie să înfrunți cele mai dificile condiții de condus fără să renunți la confort, stil și calitate. În 2017, toate acestea sunt posibile grație noului Jeep® Grand Cherokee Summit, model ce duce exclusivitatea și finețea la un alt nivel. La interior, noul model Summit oferă un plafon din velur pentru un aspect luxos, și posibilitatea de a opta pentru interiorul Laguna îmbrăcat în piele. Materialele lucioase și accentele de lemn autentic adaugă stil și căldură unui interior deja somptuos și tentant.

 

 

TRANSMISIE CU 8 RAPOARTE

Excepționala transmisie automată cu opt rapoarte oferă o accelerație rapidă și schimbări subtile ale treptelor de viteză. Pentru control total asupra cutiei de viteze, cuplează noul levier în modurile Sport sau Drive și folosește padelele de pe volan. Cutia de viteze permite și un raport de multiplicare 44  1:1 în condiții de off-road (doar echipată cu o cutie de transfer cu două viteze).

New-Grand-Cherokee-for-template-image-and-text-5

 

CONTROLUL TRACȚIUNII SELEC-TERRAIN®

Abilitatea legendară a modelelor Jeep® devine mai bună cu sistemul de control al tracțiunii Selec-Terrain® cu cinci moduri de rulare adaptate la orice condiții de drum, inclusiv zăpadă. Tracțiunea este de asemenea amplificată de sistemele opționale 4×4 Quadra-Trac II® și Quadra-Drive® II. Suspensia pneumatică Quadra-Lift® – disponibilă opțional – oferă cinci setări de înălțime pentru o ținută de drum optimă.

 

MOTOR V6 MULTIJET II DIESEL

Motorul V6 turbodiesel de 3 litri oferă o tehnologie eco ce garantează emisii reduse de CO2. Acest propulsor curat și rafinat livrează o economie optimă de combustibil și performanțe de admirat. Echipat cu transmisia automată cu opt rapoarte, Jeep® Grand Cherokee 2017 poate tracta până la 3,500 kg. De acum poți lua cu tine orice dorești, indiferent unde te va duce nomadul din tine.

New-Grand-Cherokee-for-template-image-and-text-3

 

AIRBAG- PROTECȚIE DE JUR ÎMPREJUR

Disponibil cu peste 70 de sisteme și funcții de siguranță, Grand Cherokee 2017 oferă în standard airbag-uri de tip multistage pentru șofer și pasager precum și airbag-uri laterale de tip cortină. Zonele de impact din partea din față și protecțiile laterale din dreptul portierelor (integrate în designul exterior) absorb energia în cazul unui impact și încetinesc transferul acesteia către pasageri.