fbpx

 
Cele trei ingrediente speciale ale designului italian – proportii, simplitate si finisare impecabila – sunt oferite deja de Giulia, noua referinta a marcii Alfa Romeo, si au fost atent prelucrate si adaptate pentru a se potrivi unui SUV. Proportiile compacte ale noului Stelvio exprima forta si dinamism, atestate de lungimea de 468 cm, inaltimea de 165 cm si latimea de 216 cm.
 
Stelvio – Design

Designul noului Alfa Romeo Stelvio isi regaseste expresivitatea si in finisarile de calitate, care implica definirea unor reflexii bogate si armonioase de-a lungul proportiilor masinii. Rezultatul final este o silueta sculptata, care ofera contraste dintre suprafete luminate si umbre, in special pe lateralul noului Stelvio.

Profilul confirma aceste coordonate, cu linii care descriu un model compact, incepand cu partea din fata si evoluand spre partea din spate, si un interior care se revarsa abrupt intr-un portbagaj de tip hatch, decorat cu un eleron pentru performante aerodinamice amplificate – un element vital pentru o masina care pulseaza cu putere.