fbpx

 

DIMENSIUNI MEDII, PERFORMANȚE URIAȘE

Noul Jeep® Cherokee este SUV-ul de dimensiuni medii, perfect adaptat pentru a satisface suspensiile independente față și spate în off-road. Confortabil pe orice vreme și pe orice suprafață, noul Cherokee îmbină tracțiunea și manevrabilitatea legendară a mărcii cu o dinamica superioară a șofatului.

 

 

MOTOARE NOI, AVENTURI NOI

Noul Cherokee primește acum o motorizare inedită, pentru o performanță extraordinară și o manevrabilitate excelentă în condiții de off-road.

 

 

MOTOR 2.2L DIESEL 195CP

Motorul de 2,2 L, Multijet II, diesel,  450 Nm la 2000 rot/min cu 4 cilindri și transmisie automată cu 9 trepte, echipat cu sistemul Start & Stop, este unul dintre cele mai performante motoare diesel, în 4 cilindri, disponibile pe piață.

430x461_New-DS-FWT-9AT-2

 

JEEP® ACTIVE DRIVE I

Acest sistem complet reproiectat reduce greutatea și îmbunătățește eficiența modulului de ultima generație, de propulsie spate (RDM), care este complet automatizat și oferă o funcționare fără întreruperi în activarea sau dezactivarea sistemului de tracțiune integrală, la orice viteză. Aceasta asigură stabilitatea vehiculului și îmbunătățește răspunsul atât în timpul condițiilor de subvirare sau supravirare.

 

 

JEEP® ACTIVE DRIVE II

Sistemul a fost îmbunătățit și include o cutie de transfer cu două trepte de gestiune a cuplului  și treapta LENT. Modul 4-Low blochează arborii de transmisie din față și din spate pentru putere la viteză redusă sau la tractare. Sistemul de control al tracțiunii Jeep® Active Drive include și sistemul de asistență la coborârea pantelor, care permite modelului Cherokee să coboare controlat pe teren accidentat, fără ca șoferul să atingă pedala de frână.

 

SELEC-TERRAIN®

Noul Cherokee cu tracțiune 4×4 beneficiază de cunoscutul sistem de control al tracțiunii Jeep® Selec-Terrain, cu patru moduri diferite, potrivite pentru toate condițiile de drum (Auto, Snow, Sport și Sand/Mud).

1450x696_SELEC-TERRAIN-e1556020496460

 

 

SELEC-TERRAIN®

Noul Cherokee cu tracțiune 4×4 beneficiază de cunoscutul sistem de control al tracțiunii Jeep® Selec-Terrain, cu patru moduri diferite, potrivite pentru toate condițiile de drum (Auto, Snow, Sport și Sand/Mud).

 

DECUPLAREA PUNȚII SPATE

Disponibilă pe toate sistemele 4×4, acestă caracteristică reduce pierderea de energie când tracțiunea integrală nu este necesară, pentru a eficientiza consumul de combustibil. Decuplarea punții spate permite trecerea automată de la tracțiunea 4×4 la cea 4×2 pentru o mai bună gestionare a cuplului, fără intervenția șoferului.

725x410_REAR-AXLE-DISCONNECT-e1556020661293