fbpx

 

TOATE VARIANTELE DE ECHIPARE ALE LUI DOBLO ÎȚI OFERĂ ÎN STANDARD:

Suspensie posterioară bi-link, Controlul Stabilității ESC cu ASR/MSR, Hill Holder, sistem ABS cu EBD, 2 airbag-uri (șofer și pasager), tetiere posterioare, servo-direcție, geamuri electrice anterioare, bușon de carburant cu cheie, faruri reglabile, bandouri laterale de culoare neagră, hayon, scaune pasager reglabile, scaune posterioare 60/40 rabatabile, volan reglabil în înățime și adâncime, ușă dublă laterală glisantă, blocare automată a ușilor, anvelope pe dimensiunea 195/60 R16C L.I.99, telecomandă, spațiu de depozitare din planșa de bord, prindere ISOFIX, senzor temperatură exterioară, senzor de presiune în anvelope, Kit Fix&Go. Filtru DPF pe motorizările care permit.

 

 

0123

 

 

DOBLO POP

Cum să te simți ca acasă într-un weekend petrecut în natură? Îți poți lua aproape toată casa cu tine în Noul Doblo.
TOT CEEA CE ÎȚI IMAGINEZI E AICI. ȘI CHIAR MAI MULT DE ATÂT.

Pe lângă dotările standard POP îți oferă: al doilea rând de geamuri cu deschidere compas, jante din oțel de 16″ cu capace, climatizare manuală cu filtru de polen și pregătire radio.

 

 

DOBLO EASY

Se spune că plecarea într-o aventură te scoate din zona de confort. Permite-ne să avem un alt punct de vedere! Cu Doblo Easy, orice nouă drumeție este interesantă, comodă și inspiratoare!

0132

 

 

EASY ÎȚI OFERĂ URMATOARELE DOTĂRI DE SERIE, ÎN PLUS FAȚĂ DE POP:

Airbag-uri laterale, rulou de protecție a bagajelor în portbagaj, bare de protecție vopsite în culoarea caroseriei, geamuri posterioare acționate electric, priză 12V posterioară, oglinzi exterioare externe reglabile electric cu carcarse în culoarea caroseriei, boxe (4+2 tweetere), radio cu Mp3, cu display cu matrice activă, USB media player/conexiune pentru iPod, AUX-IN, volum dinamic în funcție de viteză, Bluetooth, comenzi radio pe volan.

 

 

 

 

NOUL DOBLO

Vacanțele la mare, weekend-urile la munte, duminica petrecută la cumpărături; Noul Doblo este suficient de spațios pentru toate. Este modelul preferat al familiilor active.

0134